Tillbaka till listan
Kommentera ett inlägg i Pratbubblan
Inlägget skrivet av Mamma till Linnéa  2018-01-25 21:03:43
VSFB Medlem
Att vara gravid var för mig förknippat med en enorm lycka. Lyckan förvandlades till oändlig sorg den 23 mars 2017. Hon skulle komma till oss i maj 2017. Hon kom, men hon öppnade aldrig ögonen. Allt var förberett. Alla väntade. Vi räknade ner dagarna. Hon var så otroligt efterlängtad. Nu är hon evigt saknad.

Livet är svårt. Orättvist och skört. Jag tillåter mig att känna alla känslor som sorgen bär. Förtvivlan, frustration, ilska, missunnsamhet. Att komma över sorgen gör man inte. Förhoppningsvis lär man sig leva med den. Jag har ocksp mörka tankar om livet. Livet kunde ta allt materiellt, men inte henne. Mitt barn som jag älskar så otroligt mycket. Jag kämpar varje dag för att hitta lite hopp, men det är så svårt. Omgivningen tror att nu har ett år snart gått, nu mår hon nog bra. Nej, insidan talar emot mitt yttre. Det är inte bra. Föräldrar som sörjer. Föräldrar som insett att allt vi väntade på, allt vi skulle få, förblir i tankarna.

Linnéa, mammas ängel. Lova mig att vi ses igen. Låt mig bara få hålla om dig. Jag kommer aldrig acceptera att du inte fick leva eller att jag aldrig får vara din mamma fysiskt.
Du och din storebror är allt för mig. Mina vackra barn. Jag älskar er mer än ord kan beskriva.

Mamma
 
Namn:
E-postadress:
Hemsida:
 
Text:
Endast vanlig text är tillåten - HTML och andra taggar raderas automatiskt!