Om anhörigsidan
Anhörigsidan är en sida enbart för er anhöriga. Ni kan vara mor- och farföräldrar, andra släktingar eller vänner. Man behöver inte vara medlem för att få komma in på sidan.
Alla anhöriga är naturligtvis lika varmt välkomna!
 
Här kommer inte föräldrar eller syskon in, så här kan ni skriva helt fritt.
 
Som nära anhörig vill man så mycket... hjälpa till och stötta den sörjande, men det är inte alldeles lätt alla gånger. Det kan vara skönt att skriva av sig och hitta någon att prata med som verkligen förstår! Någon annan i samma situation. Därför har vi öppnat denna sida.
Vi hoppas sidan blir välbesökt och att alla stöttar och hjälper varandra.
 
Vill du få egen inloggning till Anhörigsidan?
(Gäller alltså inte för föräldrar eller syskon!)
 

Vill du som anhörig bli medlem?
Som betalande medlem får du tillgång till anhörigsidan, medlemssidorna där du hittar bildgalleri, en medlemsförteckning och mycket mer. Du kan även bli medlem endast på denna samtalssida - då kostar det ingenting!
 
Bra att veta om anhörigsidan:
Inga föräldrar eller syskon har möjlighet att gå in och läsa vad ni skrivit eftersom det krävs lösenord för att komma in. Behåll lösenordet för er själva!

Tänk på:
  • Att alla har kommit olika långt i sorgen.
  • Att inte fördöma eller förlöjliga någon som skriver.
  • Man skriver för att lätta på trycket och för att få eller ge stöd.

Viktig information
För att skydda sidorna mot obehöriga ber vi er att inte lämna ut inloggningen och vara noga med var den förvaras. Låt helst bli att klicka i bocken "Spara lösenord/Kom ihåg mig". Vid missbruk eller stötande uppträde kommer den personliga inloggningen omedelbart att stängas av och inte förnyas. Vid minsta tecken på obehörigt intrång eller missbruk av inloggade personer ber vi er omedelbart maila webmaster@vsfb.se . Anses personen störande av administrationen för denna sida stängs personen omedelbart av.