Aktuellt

Byte av leverantör

Publicerad den 30 oktober 2020


Styrelsen genom

Administration

Vi håller just nu på att ändra vår hemsida och därför ser det inte riktigt ut som vanligt. Allt händer mycket snabbt nu och mycket är inte klart än men vi gör så gott vi kan. För närvarande kan det vara svårt att hitta viss information och kan även vara lite extra rörigt. Vi hoppas på att vara klara snart och beklagar att om detta skapar problem för våra besökare.

Givetvis finns all information vi tidigare haft kvar. Vi ser även fram emot att höra av dig om du har synpunkter. Kontakta oss på info@vsfb.se eller kansli@vsfb.se.


Angående Coronaviruset

Publicerad den 2 november 2020


Styrelsen genom

Ordförande Ulf Samuelsson

Ingen har väl undgått att Coronaviruset återigen sprider sig allt mer och det i snabb takt över landet. Som förening följer vi självklart Folkhälsomyndighetens rekommendationer. I skrivande stund har fem av Sveriges största regioner fått mer strikta restriktioner. Bland dessa är Västra Götaland, Östergötland och Skåne samt Stockholm.

Vi kan anta att flera regioner kommer att få samma restriktioner. I dessa regioner är det nu svårt för att inte säga närmast omöjligt att ha aktiviteter inomhus utan dessa får ske utomhus.  Det är också klokt att undvika kollektiva färdmedel som tåg och bussar.

Vi understryker att vid minsta symptom på luftvägsinfektion, hosta, snuva mm, ska både ledare och deltagare avstå medverkan för att inte föra eventuell smitta vidare. Vi bör även fortsatt avstå från att ta i hand eller kramas, som vi annars är väldigt duktiga på.

För närvarande finns egentligen inga hinder för våra aktiviteter utomhus. Däremot ska vi undvika aktiviteter inomhus Självklart kan det ändras. Då återkommer vi från styrelsen och vi fortsätter följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Vi tar självklart också emot synpunkter från er på mail info@vsfb.se eller kansli@vsfb.se.

Slutligen kan jag (Ulf) som nu varje dag som sjukvårdsanställd är mitt uppe i detta med Corona virusinfektion inte nog betona vikten av noggrann handhygien som en av de viktigaste åtgärderna för att skydda sig från infektioner.

Vi använder oss av cookies ("kakor") vilket tillåter oss att bättre förstå och leverera sidans innehåll till dig. Genom att fortsätta godkänner du vår policy. Klicka för att läsa mer.