Minnessidor
Här är länkar till minnessidor, framför allt medlemmarnas egna.
Tipsa oss gärna om fler minnessidor, era egna eller andras. Vi vet att det finns många fler.
 
Yasse dog av en överdos »
En mycket personlig minnessida skriven av en mamma vars smärta, sorg och kärlek är tydlig och om hur hon hanterar detta. Citat från sidan: "eftersom yasse knarkade så var jag ständigt rädd för att hon skulle bli mördad eller att hon skulle dö av överdos. så många gånger hade jag i huvudet gått på Yasses begravning, känt smärtan, sorgen, maktlösheten och skulden. när det hände så golvade det mig totalt... ett avgrundsvrål steg upp i mitt inre och jag dog också, fast jag levde. Yasse blev bara 21 år."

Till minne av Mathilda »
Mathilda slutade hastigt och oväntat andas den 14jan-10. Hon var då tre och en halv månad gammal. Läs "min historia", så får ni veta hur det var för oss, när vi förlorade våran älskade lilla dotter, och lillasyster i plötslig spädbarnsdöd "PSD". Sidan har bilder, dikter, gästbok m.m.

Vilja84 »
Familjen har skapat en hemsida till Åsas minne. Här finns en bok, Glimtar från en inlåst tid, som hon skrev efter en 5 månader lång vistelse på psykavdelning, ett flertal dikter och foton. Åsa hade en bipolär diagnos och tog sitt liv 13/2 2009.

Sida tillägnad Josefine Pettersson »
Till vår älskade Josefine Petterssons minne tillägnar vi denna sida. Josefine vår älskade ängla skatt en glad tjej som var som de flesta tonårstjejer med skillnaden att hon hade en svår sjukdom. Sjukdomen till trots var hon den goaste mest omtänksammaste lilla människa på den här jorden. Hon slutade aldrig förvåna oss med sina tankar och omsorg om alla människor som djur. Vi lever i en saknad och tomhet som vi inte vet hur vi ska ta oss ur. Sidan har bl.a. bilder, gästbok och blogg.

Till minne av Marre »
Den tidiga höstmorgonen den 16 september miste Marcus livet i en trafikolycka som var lika tragisk som den var onödig. Hans glada glimt och ljuvliga skratt lämnade få människor oberörda. Välkommen in till sidan för att ta del av en mors sätt att hedra en härlig kille! Bland annat finns musik, gästbok och bild er på sidan.
 
Linus Minnessida »
Linus dog i min mage när jag hade gått 9 dagar över tiden. På minnessidan har jag skrivit om vad som hände och min otroliga saknad efter min älskade son.

Emanuel Vår Hjälte »
Vårt liv blev plötsligt det som bara händer andra.... Vår fina Emanuel får inte vara med här på Jorden längre.... Han har blivit den finaste Ängel himmelen har skådat. En minnessida om Emanuel som inte klarade cancern. Hur kan livet fortsätta utan vårt älskade barn?

Jakobs fond »
Jakob hade friska perioder i sitt liv men även långa perioder när han kämpade mot cancer i sin kropp. Jakobs diagnos var Fibrosarkom som satt i ryggen. Jakobs liv här på jorden tog slut allt för fort. Han var glad i livet och ville gärna leva.

Till minne av min lillebror Simon Sundeborn »
Erica har gjort en minnessida till sin lillebror. Citat från sidan: "Simon blev 19 år gammal. Han avled av ett epilepsi anfall i sömnen den 26 november 2007. Simon har lämnat oss alla i stor sorg o saknad. Du fattas oss. Vila i frid." Sidan har gästbok.
 
Välkommen till Noel Björnfots blogg »
En blogg om Noel som hade cancer. Citat från sidan: "Det har nu gått en vecka sedan Noel somnade in men det känns som en evighet. Dagarna är långa och släpar sig fram. Vi har fantastisk hjälp av våra familjer och Fredrik och jag bara är... vi äter, sover, går motionsspåret och planerar begravningen."

Erik Clarbergs minnessida »
Att helt plöstligt vakna upp och inse att man ej mer kommer att få träffa denna underbara kille mer går inte att beskriva med ord. Vårt liv ändrades en solig sommardag 06. Helt plötsligt så har Vi inte Våran son och storebror Erik hos oss. Tiden bara står stilla och Vi undrar varför??? Vad har han gjort för ont som ej får vara mer hos oss mer?? Bildgalleri, gästbok med mera.

Till minne av Linn Larsson »
Denna sida är under konstruktion. Citat från sidan "Under hösten /vintern ska jag försöka lägga upp lite information här om vår älskade solstråle Linn, som alltför tidigt rycktes ifrån oss."

Minnesportalen för Johan Grönholm »
Johan, 23 år, tog sitt liv den 12 oktober -06. Hans storebror Mikael håller på att bygga upp en minnessida för honom. Dikter och gästbok mm.

Välkommen till AILI »
En ideell förening som startats efter Ailis bortgång med syftet att verka i Aili Sara Wendelssons anda av kärlek och omtanke till medmänniskor och därigenom stödja: Säkerhet inom dykning, handikappverksamhet och scouting.

Till minne av Matias Eklund »
En sida gjord av Matias mamma om hennes älskade son som omkom i en tågolycka 20020912. Sidan har bl.a gästbok och möjligheten att tända ett ljus finns.

Till minnne av Robert Dalheim »
Jag, hans mamma har gjort en hemsida om Robert. Berättar också hur det hände och hur jag upplever det och om den enorma smärta som aldrig tycks gå över. Sidan har bl.a. bilder och gästbok.

Minnessida för Christian Sellergren »
Detta är en minnessida för att hedra vår äldste son Christian som helt ofattbart valde att ta sitt liv den 3 november 2006, endast 21 år ung. Mycket text, bilder och gästbok bl.a.

Till minne av Martina »
Den 3 april 2006 hände det som inte fick hända, Martina omkom i en bilolycka. Den allra finaste vännen finns inte mer. Denna sidan finns här för att hedra hennes minne. Sidan har gästbok, bilder och mycket annat.

Fridas Hemsida »
Vi har bestämt oss för att skapa denna hemsida för att hedra minnet av vår älskade Frida Margareta Hilda som så plötsligt rycktes ifrån oss 19 mars 2007. Vi vill dock inte att sidan skall vara en plats för sorg och dystra funderingar utan en plats där vi kan dela alla ljusa och underbara minnen vi har av vår lilla tjej.

Älskade Helen »
Efter att vår dotter omkommit i en trafikolycka den 14 december 2006 har vi öppnat en minnessida för henne.

Albin Wests minnessida »
Här får ni möta Albin och hans familj. Albin dog nio år gammal då han blev påkörd av en bil och en buss den 27 januari 2006. Här finns dagbok, gästbok, bilder och lite annat.

Addes himmel »
Andreas dog i en olycka med en nyårsraket, nyårafton 04/05, 17 år gammal. Denna minnessida är gjord av hans storasyster och här finns texter från hans mamma, syster och vänner, en del dikter, bilder och en gästbok.
 
Philip och Alexander Nyströms minnesfond »
Den 26 december 2004 omkom hastigt Philip och Alexander i samband med flodvågskatastrofen i Thailand. Insamlingsstiftelsen har till ändamål att lämna ekonomiskt stöd till behövande i Sverige bosatta barn och ungdomar som blivit drabbade i samband med flodvågskatastrofen i Asien den 26 december 2004. Läs mer om stiftelsen, insamlingar och beviljade ansökningar på sidan. Där finns även fotoalbum och en gästbok.

Till minne av Marcus »
"Att förlora sitt barn, är att förlora en stor del av sig själv. Går vidare, det gör jag genom att jag andas och försöker göra ett liv så bra som möjligt , för de andra barnen..." Sidan har bl.a. gästbok, lite länkar och man kan tända ett ljus.
 
Måns Jenningers minnesfond »
Han tog sitt liv, bara 13 år gammal, den 25 april 2005 efter sex år av kränkande behandling på Almekärrskolan och Torpskolan i Lerum. Sidan innehåller även gästbok, länkar och litteraturtips.

Till minne av Micke Valladolid »
Micke blev brutalt knivmördad en sensommarnatt 2001. Han hade så många drömmar och planer om sin framtid. Så blev det inte.. Sidorna innehåller gästbok, bilder, och många av de dikter hans mamma , i gränslös sorg, skrivit.

Till minne av Rodney Gullberg »
Minnessida över Rodney som dog i en trafikolycka 18 aug 2000. På sidan finns bilder och text.

Lucas minnessida »
En sida med berättelsen om lille Lucas. Här finns bl.a bilder, gästbok och dikter.

Till minne av Joakim »
Denna sida har kommit till för att hedra minnet av vår älskade son Joakim Nyholm, som brutalt sköts till döds, lördagen den 5 augusti 2000.