Minnessidor
Här är länkar till minnessidor, framför allt medlemmarnas egna.
Tipsa oss gärna om fler minnessidor, era egna eller andras. Vi vet att det finns många fler.
 
Sida tillägnad Josefine Pettersson »
Till vår älskade Josefine Petterssons minne tillägnar vi denna sida. Josefine vår älskade ängla skatt en glad tjej som var som de flesta tonårstjejer med skillnaden att hon hade en svår sjukdom. Sjukdomen till trots var hon den goaste mest omtänksammaste lilla människa på den här jorden. Hon slutade aldrig förvåna oss med sina tankar och omsorg om alla människor som djur. Vi lever i en saknad och tomhet som vi inte vet hur vi ska ta oss ur. Sidan har bl.a. bilder, gästbok och blogg.

Till minne av Marre »
Den tidiga höstmorgonen den 16 september miste Marcus livet i en trafikolycka som var lika tragisk som den var onödig. Hans glada glimt och ljuvliga skratt lämnade få människor oberörda. Välkommen in till sidan för att ta del av en mors sätt att hedra en härlig kille! Bland annat finns musik, gästbok och bild er på sidan.

Emanuel Vår Hjälte »
Vårt liv blev plötsligt det som bara händer andra.... Vår fina Emanuel får inte vara med här på Jorden längre.... Han har blivit den finaste Ängel himmelen har skådat. En minnessida om Emanuel som inte klarade cancern. Hur kan livet fortsätta utan vårt älskade barn?

Jakobs fond »
Jakob hade friska perioder i sitt liv men även långa perioder när han kämpade mot cancer i sin kropp. Jakobs diagnos var Fibrosarkom som satt i ryggen. Jakobs liv här på jorden tog slut allt för fort. Han var glad i livet och ville gärna leva.

Minnesportalen för Johan Grönholm »
Johan, 23 år, tog sitt liv den 12 oktober -06. Hans storebror Mikael håller på att bygga upp en minnessida för honom. Dikter och gästbok mm.

Välkommen till AILI »
En ideell förening som startats efter Ailis bortgång med syftet att verka i Aili Sara Wendelssons anda av kärlek och omtanke till medmänniskor och därigenom stödja: Säkerhet inom dykning, handikappverksamhet och scouting.

Minnessida för Christian Sellergren »
Detta är en minnessida för att hedra vår äldste son Christian som helt ofattbart valde att ta sitt liv den 3 november 2006, endast 21 år ung. Mycket text, bilder och gästbok bl.a.

Fridas Hemsida »
Vi har bestämt oss för att skapa denna hemsida för att hedra minnet av vår älskade Frida Margareta Hilda som så plötsligt rycktes ifrån oss 19 mars 2007. Vi vill dock inte att sidan skall vara en plats för sorg och dystra funderingar utan en plats där vi kan dela alla ljusa och underbara minnen vi har av vår lilla tjej.

Addes himmel »
Andreas dog i en olycka med en nyårsraket, nyårafton 04/05, 17 år gammal. Denna minnessida är gjord av hans storasyster och här finns texter från hans mamma, syster och vänner, en del dikter, bilder och en gästbok.

Till minne av Marcus »
"Att förlora sitt barn, är att förlora en stor del av sig själv. Går vidare, det gör jag genom att jag andas och försöker göra ett liv så bra som möjligt , för de andra barnen..." Sidan har bl.a. gästbok, lite länkar och man kan tända ett ljus.
 
Måns Jenningers minnesfond »
Han tog sitt liv, bara 13 år gammal, den 25 april 2005 efter sex år av kränkande behandling på Almekärrskolan och Torpskolan i Lerum. Sidan innehåller även gästbok, länkar och litteraturtips.

Till minne av Micke Valladolid »
Micke blev brutalt knivmördad en sensommarnatt 2001. Han hade så många drömmar och planer om sin framtid. Så blev det inte.. Sidorna innehåller gästbok, bilder, och många av de dikter hans mamma , i gränslös sorg, skrivit.

Till minne av Rodney Gullberg »
Minnessida över Rodney som dog i en trafikolycka 18 aug 2000. På sidan finns bilder och text.

Lucas minnessida »
En sida med berättelsen om lille Lucas. Här finns bl.a bilder, gästbok och dikter.

Till minne av Joakim »
Denna sida har kommit till för att hedra minnet av vår älskade son Joakim Nyholm, som brutalt sköts till döds, lördagen den 5 augusti 2000.